Helpen bij de nieuwsbrief?

f26832e864bcdba099d3b66f6091813bfe471ee2Een paar keer per jaar verschijnt er een nieuwsbrief om bijvoorbeeld nieuwtjes, evenementen, nieuwe lessenreeksen en workshops aan te kondigen. We hopen hiermee iedereen op te hoogte te houden van wat er allemaal speelt in de balfolk scene. Ook hopen we zo organisatoren en docenten een kans te geven om promotie te maken. We zouden graag ook tijd hebben om weer interviews en filmpjes te plaatsen, maar op dit moment komen we even handen tekort..

Eigenlijk kunnen we wel wat hulp gebruiken! Het gaat vooral om het in elkaar zetten van de mail (dit doen we in mailchimp), maar er is ook zeker ruimte voor idee├źn, input en creativiteit. Geen zin om alles alleen te doen? Marretje ontfermt zich er nu over kan blijven helpen.

Lijkt het jou leuk om hierbij betrokken te zijn en te helpen, stuur dan vooral een mailtje naar redactie@balfolk.nl!

Groetjes (en alvast heel erg bedankt),

(Namens de balfolkfabriek)
Marretje

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *