Netwerkdag

Zie ook het facebook-evenement

Dag iedereen die zich graag inzet voor Balfolk!

Balfolk doen we samen. Niet alleen het muziek maken en het dansen, maar ook het organiseren en zorgen voor goede samenwerking binnen Balfolk. Daarom brengt Stichting Balfolkfabriek graag enthousiaste mensen samen. Op zondag 2 april is er een netwerkbijeenkomst voorafgaand aan het bal in Wageningen met Ballsy Swing en Toctoctoc!
Iedereen die actief betrokken is of wil zijn bij Balfolk is welkom. Denk aan organisatoren, muzikanten, docenten, mensen die Balfolk graag bij nieuwe mensen promoten, enzovoort.

We hebben nu twee keer eerder een netwerkbijeenkomst gehad en een keer een korte bijeenkomst, de Brouwerij. Er zijn al mooie dingen ontstaan, zoals het filmpje ‘Wat is Balfolk’ en een herleefde balfolk wiki. We willen verder plannen maken voor bijvoorbeeld de vernieuwing van de website en zijn daarnaast heel benieuwd waar jullie aandacht aan willen besteden.

We willen graag samen met de deelnemers invulling geven aan het evenement. Daarvoor hebben we jullie input nodig. Op basis van die input en thema’s waar we vanuit Stichting Balfolkfabriek graag breed mensen bij willen betrekken gaan we de onderwerpen vaststellen. De uitkomst zullen we van tevoren communiceren waarna je vervolgens kan kiezen bij welke onderwerpen je aansluit. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte voor spontane ideeën op de dag zelf.

Voorbereiding
Om een zo goed en inspirerend mogelijk programma voor te bereiden, horen we graag van tevoren wie er komt, en wat je top-drie van onderwerpen is. Wil je graag komen? Vul dan zo snel mogelijk dit formulier in:https://goo.gl/forms/KFnEQVvat2GGQXl82

Natuurlijk zijn we ook voor andere vragen of zaken die niet op het aanmeldingsformulier passen altijd te bereiken op stichting@balfolk.nl. Als je je liever via e-mail aanmeldt kan dat ook, vergeet dan niet op te schrijven wat je op het gebied van Balfolk doet of zou willen doen, waar je het met anderen over wil hebben, wat jij zou kunnen aanbieden/inbrengen tijdens de dag of waar je graag meer over zou willen weten.

Zien we je daar?

Groet,
Stichting balfolkfabriek
Anne, Marretje, Sander Poot, Mickel en Remco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *