Helpen bij de nieuwsbrief?

f26832e864bcdba099d3b66f6091813bfe471ee2Een paar keer per jaar verschijnt er een nieuwsbrief om bijvoorbeeld nieuwtjes, evenementen, nieuwe lessenreeksen en workshops aan te kondigen. We hopen hiermee iedereen op te hoogte te houden van wat er allemaal speelt in de balfolk scene. Ook hopen we zo organisatoren en docenten een kans te geven om promotie te maken. We zouden graag ook tijd hebben om weer interviews en filmpjes te plaatsen, maar op dit moment komen we even handen tekort..

Eigenlijk kunnen we wel wat hulp gebruiken! Het gaat vooral om het in elkaar zetten van de mail (dit doen we in mailchimp), maar er is ook zeker ruimte voor ideeën, input en creativiteit. Geen zin om alles alleen te doen? Marretje ontfermt zich er nu over kan blijven helpen.

Lijkt het jou leuk om hierbij betrokken te zijn en te helpen, stuur dan vooral een mailtje naar redactie@balfolk.nl!

Groetjes (en alvast heel erg bedankt),

(Namens de balfolkfabriek)
Marretje

 

Netwerkdag November 2017

Zie ook het  facebook-evenement

Dag iedereen die zich graag inzet voor Balfolk!

Balfolk doen we samen. Niet alleen het muziek maken en het dansen, maar ook het organiseren en zorgen voor goede samenwerking binnen Balfolk. Daarom brengt Stichting Balfolkfabriek graag enthousiaste mensen samen.  Iedereen die actief betrokken is of wil zijn bij Balfolk is welkom. Denk aan organisatoren, muzikanten, docenten, mensen die Balfolk graag bij nieuwe mensen promoten, enzovoort.

In de netwerk momenten in het verleden zijn al mooie dingen ontstaan, zoals het filmpje ‘Wat is Balfolk’ en een herleefde balfolk wiki. De netwerkdagen blijken ook mooie momenten om elkaar te leren kennen, hulp te vinden en contacten te leggen voor ideeen. 

De komende editie zal plaats vinden op zondag 19 novembermvoorafgaand aan het bal in Wageningen met Duo Montanaro Cavez, Duo De Schepper – Sanczuk. Vanaf 11.30 uur ben je welkom bij ontmoetingsplek ‘Thuis’ (Stationsstraat 32, 6701 AM), op loopafstand van het bal.

We hebben al wat ideeen over de invulling voor deze dag, maar jullie input is zeker welkom. Is er iets waar je het over zou willen hebben? Laat het ons weten! Wat het programma uiteidelijk geworden is, zullen we van tevoren communiceren waarna je vervolgens kan kiezen bij welke onderwerpen je aansluit. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte voor spontane ideeën op de dag zelf.

Voorbereiding
Om een zo goed en inspirerend mogelijk programma voor te bereiden, horen we graag van tevoren wie er komt, en wat je top-drie van onderwerpen is. Wil je graag komen? Vul dan zo snel mogelijk dit formulier in

Natuurlijk zijn we ook voor andere vragen of zaken die niet op het aanmeldingsformulier passen altijd te bereiken op stichting@balfolk.nl. Als je je liever via e-mail aanmeldt kan dat ook, vergeet dan niet op te schrijven wat je op het gebied van Balfolk doet of zou willen doen, waar je het met anderen over wil hebben, wat jij zou kunnen aanbieden/inbrengen tijdens de dag of waar je graag meer over zou willen weten.

Zien we je daar?

Groet,
Stichting balfolkfabriek
Anne, Marretje, Sander Poot, Mickel en Remco